Фаянс, теракота и обзавеждане за баня



Какво ново ?

MАЙ 05 Цените в сайта не са актуални !!!

ЮНИ 10 Нови дизайнерски шкафове!!! Уважаеми клиенти, искаме да Ви представим...

НОЕ 22 НОВО!!! Панелни отоплителни конвектори - ADAX ! Уважаеми клиенти, представяме Ви...

ОКТ 18 НОВО!!! Продуктите на "TESY" Уважаеми клиенти, искаме да Ви информираме,...

ЮНИ 11 СУПЕР ПРОМОЦИЯ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА НАЛИЧНОСТИТЕ !!! ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА...

АПР 09 Свръхмощни вентилатори от серия ММР   Тези ефектни модели ще допринесат за...

НОЕ 06 НОВО !!! Серия Вог !!! Серия Вог е с размери 25х50 см. и цена от 21.90...

ЮЛИ 09 ПРОМОЦИЯ НА СМЕСИТЕЛИ Всички налични смесители на "FAYANS" и "ROCA" са...

ОКТ 11 !!! НОВО !!! Технически камък Техническият камък намира широко...

НОЕ 13 IDEAL STANDARD С НОВА СИСТЕМА НА ИЗМИВАНЕ “AQUABLADE” ВИЖ ВИДЕО НА ТЕХНОЛОГИЯТА "AQUABLADE" IDEAL STANDARD...

IDEAL STANDARD С НОВА СИСТЕМА НА ИЗМИВАНЕ “AQUABLADE”

ВИЖ ВИДЕО НА ТЕХНОЛОГИЯТА "AQUABLADE"

IDEAL STANDARD РАЗКРИВА РЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА НА ИЗМИВАНЕ “AQUABLADE”

Уникалната, иновативна технология на измиване в тоалетната е еквивалент на откриването на реактивния двигател


Ideal Standard, лидер в предлагането на иновативни и дизайнерски решения в банята, днес разкрива своята революционна технология на измиване AquaBlade® - най-значителното откритие след казанчето на тоалетната през 19-ти век.

Патентована технология се представя с изключително високо ниво на измиване при малка консумация на вода.

Системата AquaBlade® използва иновативната технология с „микро прорези”, която е проектирана като система от канали, което създава каскадна стена от вода от горната част на отвора на тоалетната чиния и две силни измиващи водни струи.

При съществуващата система на измиване водата не покрива цялата тоалетна чиния, докато при новата AquaBlade® интегрирана с „микро прорези” технология, която предоставя оптимален поток на водата на тоалетната чиния при всяко измиване и покрива всеки сантиментър от керамиката за безупречно чиста тоалетна чиния.

С новата технология измиването е и по-тихо, защото водният поток плътно се движи по повърхността на тоалетната чиния с минимална турбуленция и максимална ефективност на измиването.

Технологията AquaBlade® задава нови стандарти в две направления - дизайн на тоалетната и ниво на измиване. Гладката, леко извита повърхност без ръбове осигурява по-висока хигиена и лесно измиване в сравнение със съществуващите тоалетни.

При традиционните съвременни тоалетни приблизително 20% от тоалетната чиния остава неизмита, задната част на тоалетната т.нар. „мръсна зона” остава недостатъчно измита. 
С технологията AquaBlade® измиването под прорезите е на 100%, както и измиването на задната част на тоалетната, осигурявайки наслада от перфектна чистота в банята. Уникалният дизайн без ръб открива всички повърхности за лесно почистване.

Идеална комбинация от стил и начин на работа на тоалетната с технология AquaBlade® - стратегическо разположение на микро прорезите на най-високото възможно място в тоалетната чиния, което е предпоставка за изключително доброто измиване и високо ниво на естетика. Когато е сложена тоалетната седалка прорезът става невидим, с което керамичният продукт изглежда наистина красиво.

При тоалетните без ръбове с красив дизайн също така е намалено пръскането по време на процеса на измиване, следователно се намалява кръстосаното замърсяване с бактерии – при AquaBlade® още по-малко бактерии се отделят във въздуха при измиване.

Франческа Чели, Груп Продуктов Директор Идеал Стандарт Интернешънъл заяви: „В Ideal Standard ние комбинираме нашата експертиза като световен лидер за решения за банята да предлагаме иновативен подход, който да провокира и да допринасяме за значими и съществени иновации, което по дефиниция е предизвикателство само по себе си.

"Ние отказваме да приемем, че една високоефективна система за измиване не може да изглежда красива. Нашата технология AquaBlade® не само предлага най-високо ниво на представяне, но и изключителна естетика - и това е, което ние обичаме, тъй като въплъщава всичко, зад което заставаме. AquaBlade® е наистина революционно изобретение, крайъгълен камък в историята на тоалетните и иновационна промяна, която ще придвижи нашата индустрия една крачка напред."
С технологията ¬AquaBlade® ще бъдат пуснати на пазара няколко колекции на Ideal Standard, като първата от тях е Tonic II – най-новата луксозна гама на Ideal Standard за 2015 г.
Технологията AquaBlade® ще бъде внедрена в стоящите тоалетни чинии за WC комплект, конзолни тоалетни и стоящи тоалетни.

За първи път тоалетните с технология AquaBlade® са представени на изложението ISH във Франкфурт, което се проведе от 10 до 14 март 2015 г.